Sıkça Sorulan Sorular

Ürün Fiyat Listesi

Sunum Dosyası ve Cepli Dosya Basımı ve Cepli Dosya Üretimi

Firmalar markalarını ve kurumsal yapılarını ön plana çıkartmak için bazı malzemelerden yararlanır. Cepli dosyalar da bu malzemelerden bir tanesidir. Sunum dosyası olarak bilinen pek çok firmanın işyerinde sıklıkla kullandığı dosyalara cepli dosya denir. Cepli dosya hem firmaların logolarını içerdiği için bir reklam hem de kurumsal yapının göstergesidir. Bu nedenle cepli dosya tasarımı Grafik Tasarım ekibimiz tarafından firmaların profesyonelliğini karşılayan materyallerden birisidir.

Cepli dosya basımı diğer firma malzemelerinde olduğu gibi belirli bir tasarıma dayanır. Bu tasarımlar sayesinde firmanın iletişim bilgileri ve logoları tasarıma eklenir. Böylece firmalar için özel cepli dosya basımı yapılmış olur.

Cepli Dosya Baskısı İçin Gerekenler

Cepli dosyalar firmaların her zaman ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemelerinden birisidir. Çok amaçlı olarak kullanılan cepli dosyalar, özellikle baskı esnasında farklı çeşitlere de ayrılır. Cepli dosya baskısı için genellikle kağıt gramajları tercih edilir. Bunlara ek olarak firmanın logo ve ambleminden oluşan renkler dosyanın üzerinde yer alır.

Bazı firmalar cepli dosyaların daha hoş gözükmesi için özel taleplerde bulunabilir. Bu durumlarda da selefon ya da özel kesim işçilik yapılmaktadır. Cepli Dosya tasarımlarında sipariş vermek için öncelikle adetleri ve cepli dosya ebatlarını belirtmek gerekir. Belirtilen özelliklere ve özel işçilik durumlarına göre cepli dosyalar tasarlanır ve üretime girer.

Üye Kaydı
Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Lütfen daha önceden kayıt olunmamış bir e-posta giriniz.

Üye Giriş
Bilgiler Yanlış.



veya


veya şifrenizi mi unuttunuz?

Şifremi Unuttum

Şifre Yenileme Talebi

Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp